814 pantalles, 180.291 butaques

KINÉPOLIS  ÉS MOLT MÉS QUE CINEMA

El concepte de Kinépolis es caracteritza per una cerca de la innovació constant, centrada en els nostres clients. Pel que fa a la tecnologia, aquest concepte s'ha traduït en els últims anys en la digitalització de les sales de cinema i el desenvolupament del sistema 3D. Pel que fa al contingut, Kinépolis programa una mescla original de cinema i ofertes alternatives (òpera, documentals, esports, concerts…).

A més del cinema, també ens dediquem a la distribució de pel·lícules, l'organització d'esdeveniments, la publicitat en pantalla i l'administració de propietats.

A Europa, tenim 50 complexos a Bèlgica, els Països Baixos, França, Espanya, Luxemburg, Suïssa i Polònia. Després d'adquirir el grup de sales canadenc Landmark Cinemas el desembre de 2017, Kinépolis Group opera en l'actualitat 93 cinemes a tot el món (43 dels quals són de propietat), amb un total de 814 pantalles i més de 180.000 seients, i dona feina a 3.750 persones, compromeses a oferir la millor experiència als milions de visitants que tenim cada any.

Líder en la incorporació de tecnologia SCREMIN

  • HD: Kinépolis High Definition (alta definició de Kinépolis) - cinema digital
  • 3D Experience by Kinépolis (experiència 3D de Kinépolis)
  • Pantalles gegants: fins a 250m2
  • 4DX: combina els efectes sensorials per crear una experiència immersiva única
TOP