ESDEVENIMENTS KINÉPOLIS

Congressos, convencions, reunions inaugurals, productes i fires

Sigui com sigui la teva empresa, Kinépolis és una garantia d'èxit. La nostra filosofia va molt més enllà del lloguer d'un espai.

Confiança, serietat, experiència, seguiment i professionalitat són els pilars del nostre treball.

Des del primer moment, podràs disposar d'un equip multidisciplinari que t'ajudarà en tot, resoldrà els teus dubtes i s'adaptarà al teu pressupost.

A més, tenim The Magic Forest, un espai nou dins de Kinépolis Ciutat de la Imatge. Perfecte tant per a col·legis que volen transcendir les aules com per a empreses que necessiten donar un enfocament diferent al seu esdeveniment.

Realitzarem un seguiment complet del teu esdeveniment per resoldre tots els dubtes que tinguis, agilitzar les gestions amb proveïdors i contractar hostesses d'imatge, personal de seguretat, etc.

Un servei integral perquè, des del principi, tinguis garantíes que tot sortirà perfecte.

Descobreix els nostres espais!

Clients que ja han confiat en nosaltres

L'equip humà que, des del primer moment, es desviu per cercar solucions sense plantejar- se que «no es pot» és insuperable.

Esdeveniment Cisco

Javier Caro Macías. Director general. Otra Cosa Global de Comunicación, S.L.
Confiem tant en Kinépolis que l'any 2015 celebrarem el nostre segon congrés i, per descomptat, sense cap mena de dubte, tornarem a ser-hi.

Congrés COEM

Arantza Moreno Quibén. Secretaria de la Comissió Científica. COEM.
El fet que un proveïdor ho «faci tan fàcil» indica que ens entén pel que fa a necessitats, compromisos i valors, i sempre transmet un missatge positiu amb expressions com ara «sí, es pot» o «ens ho mirem».

Esdeveniment Fujitsu

Scherezade Miletich. Directora de Recursos Humans. Fujitsu.
Una bona part de l'èxit de l'esdeveniment es deu a com us hi vau implicar i a la professionalitat i coordinació de tot el vostre personal.

Esdeveniment Grupo Sothis

Teresa Bruno Carlos. Executiva de comptes. Avant Comunicación.
TOP