DIVERSIÓ, NO HI HA UNA MANERA MÉS EFECTIVA D'APRENDRE

Kineschool, Kinescola, una manera diferent d'abordar el contingut curricular i treballar l'educació en termes de valors amb els teus alumnes. Una completa oferta d'activitats que es desenvolupen amb el suport de les instal·lacions i l'última tecnologia en imatge i so de Kinépolis.

EDUCACIÓ BASADA EN VALORS

El cinema és un vehicle molt interessant per treballar valors com ara la igualtat, els drets socials, la integració… A més, en funció dels temes que vulguis tractar, el nostre equip t'ajudarà a estructurar l'activitat amb xerrades o col·loquis amb experts.

EFOREST CAMP

eForest Camp és una activitat educativa que aglutina una projecció en una de les nostres sales amb tallers relacionats amb el contingut curricular de Ciències Naturals. Es desenvolupa a The Magic Forest, un parc d'oci infantil amb més de 1.100 m 2 , ubicat en una de les sales de cinema de Kinépolis Ciutat de la Imatge.

CINEMA ACADÈMIC

A Kinépolis, t'oferim la possibilitat d'utilitzar una de les nostres sales de cinema per projectar la pel·lícula que triïs. A més, si vols donar suport a aquesta activitat, pots realitzar posteriorment un taller en què els alumnes experimentin allò que hagin après.

BILINGÜISME

Veure pel·lícules en versió original és el complement perfecte a les classes d'idiomes. T'ajudem a triar la pel·lícula més apropiada per a cada grup d'alumnes.

KINÉPOLIS EN VIU

A més de projectar pel·lícules, estem preparats per proposar alternatives en directe: teatre, tallers, seminaris, debats, monòlegs…

TOP